Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Urugvaj i Južna Koreja zakaparili zadnja mjesta u četvrtfinalu

Nakon SAD-a, Izraela, Brazila, Kolumbije, Italije i Nigerije, svoje su mjesto u četvrtfinalu U20 Svjetskog prvenstva zakaparile još dvije momčadi, odigravši svoje susrete osmine finala sinoć.

Gambija i Urugvaj odigrali su čvrsti dvoboj, pa smo tako u prvom poluvremenu vidjeli dva direktna crvena kartona. Mansour Mbye odmogao je svojoj momčadi već u 17. minuti, da bi brojčano stanje izjednačio Luciano Rodríguez krajem prvog poluvremena. U drugom su poluvremenu Urugvajci ipak stigli do pobjede i prolaza vrijednog pogotka, Anderson Duarte, napadač Defensor Sportinga, zabio je u 65. za 1:0. S obzirom da je pola susreta odigrao s 10 igrača, a da uz suspendiranog Rodrígueza uz prethodne probleme zdravstvene prirode ima i dan odmora manje od sljedećeg protivnika, Urugvaju će četvrtfinalni dvoboj biti veliki izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženiji su pred mrežama zato bili Ekvadorci i Korejci koji su se sučelili u kasnijem terminu. Južna Koreja sjajno je otvorila susret, Lee Young-jun i Bae Joon-Ho zabili su u 11. i 19. minuti za rano dvostruko vodstvo. Stasiti Justin Cuero smanjio je na 1:2 s bijele točke u 36. minuti, a s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme. Drugo su sjajno opet otvorili Korejci, koji već u 48. preko Choi Seok-hyeona vode susret u mirne vode. Ipak, iste je zamutio Sebastián González pogotkom u 84. za 2:3, no nisu mladi Tricolori imali snage za povratak u utakmicu.

Znamo sada i sve četvrtfinalne parove, a nakon dana pauze, sutra će se sučeliti Izrael i Brazil, te Kolumbija i Italija. U nedjelju nas pak čekaju ogledi između Južne Koreje i Nigerije, te SAD-a i Urugvaja.

Komentari

Povezano