Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uspinjača u gradskom derbiju svladala Dinamo, Sekulić dvostruki strijelac u pobjedi Olmissuma

U subotu su odigrane tri utakmice 15. kola SuperSport HMNL-a, a u Dubravi je Uspinjača Gimka ugostila gradskog rivala Futsal Dinama. Dinamo je imao priliku s potencijalnom pobjedom barem privremeno preuzeti prvo mjesto, ali posljednja ekipa lige ih je svladala 3:1. Strijelci za Uspinjaču su bili Bruno Kovačić koji je svoj pogodak postigao u 15. minuti dok su Mario Crnčević i Marko Vuković svoje golove postigli u posljednjoj minuti susreta i tako donjeli pobjedu Uspinjači. Za Dinamo je jednini pogodak postigao Antonio Konsuo.

U Šibeniku je Crnica poražena od Olmissuma 3:2 kod kojih je Antonio Sekulić postigao dva pogotka u prvom poluvremenu pa je rezultat prvog poluvremena bio 2:0 za goste iz Omiša. Međutim, Crnica je poravnala rezultat u drugom poluvremenu golovima Thiaga Feltrina i Dragana Vukovića. Olmissum je na kraju ipak došao do sva tri boda jer je Jakov Hrstić lijepo matirao Žarka Luketina za konačnih 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Vrgorcu je odigran jedini remi dana gdje je dvoboj Vrgorca i Torcide završio 4:4. Za Vrgorac je dva pogotka postigao Duško Martinac, dok su po jedan dodali Anduver Elias i Josip Sesar. Za Torcidu su se u strijelce upisali Milan Družijanić, Matej Stude, Antonio Repić i Luka Tešija.

15. kolo u nedjelju od 18 sati zatvaraju Novo Vrijeme i Futsal Pula.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano