Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uspješan teniski dan u Madridu

Petra Martić plasirala se u treće kolo WTA turnira u Madridu svladavši Nijemicu Lauru Siegemund sa 7:6(6), 6:3 nakon jednog sata i 53 minute igre.

Njemačka predstavnica u prvom setu imala je vodstvo 4:2, ali Martić se uspjela vratiti i odvesti meč u tie-break u kojem je slavila s 8:6. Drugi set nije bio toliko dramatičan iako je Siegemund prva napravila break, ali je zato Martić do kraja seta dvaput oduzimala servis i tako se plasirala u treće kolo gdje će ju čekati 66. igračica svijeta Ruskinja Ana Kalinskaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić također se plasirao treće kolo svladavši Francuza Huga Gastona sa 6:3, 6:3. Prva je to pobjeda Ćorića nakon prvog ožujka kada je u Dubaiju pobijedio Kokkinakisa.

Borna je bez problema odradio meč u kojem je u prvom setu oduzima čak protivnički servis, dok mu je u drugom bio dovoljan jedan break za slavlje nakon jednog sata i 23 minute.
Ono što je najpozitivnija stvar u ovom meču jest da je Borna odigrao sjajno na svom servisu. Nije dopustio protivniku nijednu break loput, i imao je 77% osvojenih poena na prvom servisu.
U nastavku turnira čeka ga pobijednik susreta između Poljaka Hurkacza i Francuza Gasqueta koji je nedavno na turniru u Banja Luci slavio protiv Dine Prižmića.

Za kraj uspješnog teniskog dana u Madridu pobrinuli su se Nikola Mektić i Mate Pavić koji su u prvom kolu parova slavili protiv kombinacije Baez-Kubler sa 6:3, 5:7, 10:6.
Meč se na kraju odlučio u trećem setu iako su naši tenisači u drugom setu imali breka prednosti i mogućnost ranijeg završavanja meča.

Komentari

Povezano