Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Utakmica Ballkani – Dinamo pod sumnjom zbog namještanja

Početkom listopada 2023. Dinamo je u sklopu Konferencijske lige na Kosovu s 2:0 poražen od tamošnjeg prvaka Ballkanija. Jedan je to od najneugodnijih europskih poraza Dinama u posljednjih nekoliko godina.

Skoro šest mjeseci nakon odigravanje utakmice, ona je ponovno došla u centar medijske pozornosti. Razlog tomu je istraga koju su tamošnje vlasti pokrenule. Prema njihovim tvrdnjama, sumnja se da je utakmica bila namještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada nema nikakvih detalja osim da je istraga u tijeku, a iz Ballkanija su se već priopćenjem ogradili od bilo kakvog namještanja:

“Pokušava se obezvrijediti iznimna i povijesna pobjeda ostvarena protiv velike momčadi zagrebačkog Dinama, utakmicu koja je zaokupila europske i svjetske medije velikim uspjehom naše momčadi. Pozivamo sve instance pravosuđa, tužiteljstvo i sud, istražitelje i novinare da se ozbiljno pozabave ovim pitanjem, rasvjetljavajući javnost svaki mogući detalj. A kada se to učini, dajte odgovornost svima koji su uključeni u ovu priču. jer ne možemo dopustiti da se okalja ime našeg kluba, naš rad i znoj”, poručili su iz kosovskog prvaka.

Komentari

Povezano