Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Utakmica Nexe – Zagreb registrirana rezultatom 0:10

Jučerašnja je utakmica prvenstva Hrvatske između Rukometnog kluba Nexe i Zagreba prekinuta sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena i to iz nevjerojatnog razloga.

Podsjećamo, prilikom izlaska s terena igrač Nexea Marko Bezjak je ramenom zakačio delegata Antu Josića koji se nakon udarca srušio na pod pa je liječnička služba morala intervenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kraćeg vijećanja, suci su odlučili okončati dvoboj, a danas je na službenoj stranici Hrvatskog rukometnog saveza objavljeno kako je dodijeljena pobjeda Zagrebu rezultatom 10:0 te je Nexeu oduzet još jedan bod.

Potez koji je igrač Nexea napravio nije sportski te ga ne treba podržavati, ali s druge strane treba se zapitati zašto je to napravio.

Takođe,r dobili smo informaciju kako je delegat utakmice sinoć pušten s hitne pomoći te kako je s njegovim zdravljem sve u redu, pa očigledno udarac nije bio snažan kao što je izgledalo.

S obzirom na sve viđeno, postavlja se pitanje je li vrijeme da Hrvatski rukometni savez reagira kao i Hrvatski nogometni savez te uvede strane suce za ovaj derbi s obzirom da se u posljednjih par godina više se priča o suđenju nego o rukometnoj igri?

Komentari

Povezano