Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Utakmica Osijek – Hajduk odgođena

Na zahtjev Osijeka odgođena je utakmica 3. kola Supersport HNL-a protiv Hajduka. Utakmica se trebala igrati u nedjelju 6. kolovoza u 18:45.

Osijek računa na prolaz u 2. pretkolu Konferencijske lige pa bi im utakmica u nedjelju protiv Hajduka došla kao dodatno trošenje uoči gostovanja u Turskoj ili Rumunjskoj koje bi im uslijedilo u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom kako Hajduk toga četvrtka također otvara europsku sezonu njima će odgoda također dobro doći u pripremi za PAOK ili Beitar Jeruzalem.

U obrazloženju koje je Josip Brezni poslao stoji:

NK Osijek dana 28.07.2023. pismeno je zatražio odgodu utakmice 3. kola SuperSport HNL, Osijek – Hajduk, zbog nastupa na utakmici 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv ZTE u Zalaegerszegu 03. kolovoza te potencijalno u 2. kolu kvalifikacija dana 10. kolovoza također u gostima. Prema odredbi članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u UEFA klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu utakmica te je donijeta odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u UEFA natjecanju.

Komentari

Povezano