Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Utakmica prve francuske lige imala više golova nego gostujućih navijača

U petak je u sklopu 25. kola francuske Ligue 1 Nice ugostio Montpellier i pritom izgubio rezultatom 2:1. Sva tri pogotka su postignuta u prvom poluvremenu; najprije je gostujući Montpellier poveo u 10. minuti autogolom Jeana-Clairea Todiba. Slavlje gostiju nije bilo dugog vijeka jer je Nica samo dvije minute kasnije izjednačila pogotkom Jeremya Boge. No, pred sam kraj prvog poluvremena je Montpellier došao do novog vodstva golom Tejia Savaniera koji je bio precizan iz kaznenog udarca.

Na ovom gostovanju su Montpellier do vrlo bitne pobjede ispratila samo dva vjerna navijača, a njihov klub se trenutno nalazi u lošoj situaciji gdje će im svaki bod biti od iznimne važnosti u borbi za opstanak u najvišem rangu francuskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom pobjedom je Montpellier izašao iz zone ispadanja te su zauzeli privremeno 12. poziciju na tablici. S druge strane, za Nicu ovaj poraz predstavlja kiks u borbi za mjesta koja vode u Europu. Nice se trenutno nalazi na petom mjestu tablice koje osigurava plasman u grupnu fazu Europske lige.

Komentari

Povezano