Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Utakmica Srbije i Engleske bit će jedinstvena po ovoj činjenici

Europsko prvenstvo u Njemačkoj počinje za nešto više od 24 sata, a nakon otvaranja domaćina i Škotske, već u subotu nas čeka trostruki program s utakmicama Mađarske i Švicarske te nama najzanimljivije grupe B, između Španjolske i Hrvatske te Italije i Albanije.

No ništa manje zanimljiv program neće biti niti u nedjelju, kad od 15h igraju Poljska i Nizozemska, od 18h zapadni susjedi Slovenci protiv Danaca, te u utakmici dana od 21h istočni susjedi Srbi protiv Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš ta utakmica, barem za sada, bit će jedinstvena u odnosu na sve druge utakmice Europskog prvenstva i to po jednoj činjenici: s obzirom da navijačke skupine obiju zemalja imaju povijest huliganizma te najave o tome kako će određene grupe ljudi u Njemačku doći s ciljem stvaranja problema, policija u Gelsenkirchenu priprema se na događaj većeg rizika.

Kako bi smanjila mogućnost nastajanja problema na minimum, ta utakmica bit će ujedno i jedina u grupnoj fazi Europskog prvenstva na kojoj će se na stadionu točiti pivo s 0% alkohola, kako navijači ne bi “sagorjevali” tekuće gorivo koje nerijetko zna potaknuti na iracionalno ponašanje.

Komentari

Povezano