Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uvjerljive pobjede Manchester Cityja i Tottenhama, Haaland startao s 3 gola

U poslijepodnevnom terminu odigrano je pet ogleda engleske Premier lige. Manchester City pobijedio je na Etihadu povratnika u prvoligaško društvo Ipswich. Gosti su šokirali domaće navijače pogotkom u 7. minuti poslije brze polukontre koju je dovršio Sammie Szmodics. Građani su izjednačili u 12. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Erling Haaland, dok je svega 100 sekundi kasnije preokret kompletirao Kevin De Bruyne nakon pogreške vratara Arijaneta Murića.

Dvije minute kasnije Haaland je postigao još jedan zgoditak, a hattrick je upotpunio golom u 88. minuti. Joško Gvardiol odigrao je čitav dvoboj, a Mateo Kovačić napustio je igru zbog ozljede u 50. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do uvjerljive 4:0 pobjede na domaćem terenu došao je Tottenham protiv Evertona. Golijadu Spursa započeo je Yves Bissouma u 14. minuti sjajnim udarcem s ruba šesnaesterca. Prednost je povećao Heung-min Son poslije nespretne reakcije Jordana Pickforda, a trijumf su u drugom poluvremenu zaključili Cristian Romero i Son svojim drugim golom na utakmici.

I Fulham je bio uspješan na svom Craven Cottageu porazivši s 2:1 Leicester City. Domaće je u 18. minuti prvim pogotkom u dresu Fulhama u vodstvo doveo Emile Smith Rowe. U završnici prvog dijela Wout Faes izjednačio je rezultat, da bi Alex Iwobi donio trobod bijelima u 70. minuti.

West Ham je s 2:0 slavio kod Crystal Palacea. Golove vrijedne tri boda zabili su Tomáš Souček i Jarrod Bowen. Do gostujuće pobjede stigao je i Nottingham Forest protiv Southamptona, a odlučujući pogodak postigao je Morgan Gibbs-White u 70. minuti.

Od 18.30 sastaju se Aston Villa i Arsenal.

Komentari

Povezano