Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uvjerljive pobjede Olmissuma i Dinama, osam golova u remiju Pule i Vrgorca

Danas je započelo četvrto kolo SuperSport HMNL-a su već odigrane tri utakmice. Od 18 sati je odigran derbi između Olmissuma koji je u Omišu ugostio Novo Vrijeme iz Makarske.

Domaćini su u prvih 12 minuta riješili pitanje pobjednika kada su postigli čak tri pogotka. Prvo je u trećoj minuti zabio Josip Jurlina te je dvije minute kasnije vodstvo povećao Antonio Sekulić. U 12. minuti je Sekulić zabio svoj drugi pogodak na susretu za 3:0. U 19. minuti je Marin Sesar zabio na asistenciju Tonija Jelavića za 3:1 što je bio konačni rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu su gosti pokušali smanjiti rezultat, ali nisu uspjeli. Posljednjih pet minuta susreta je Jelavić igrao kao golman-igrač te je primio pogodak u 39. minuti kada ga je matirao Bruno Zilić za konačnih 4:1. Osim pogotka, Zilić je u ovome susretu upisao i asistenciju kod prvog gola Sekulića.

Od 18 sati se također igrao susret između Futsal Pule i Vrgorca. Pula je povela u sedmoj minuti preko Felipa Echavarrie Echeverryja koji nastavlja svoj golgeterski niz. Dvije minute kasnije gosti uzvraćaju udarac preko Josipa Boškovića koji na asistenciju Martinaca zabija za izjednačenje. Nakon toga slijedi blitzkrieg Pule koja u dvije minute postiže dva pogotka za 3:1 što je bio rezultat prvog poluvremena. Strijelci su bili David Mataja i Manolo Bilić.

Na samom startu drugoga dijela, Josip Sesar pronalazi Tonija Kirevskog koji zabija za 3:2. Tri minute kasnije Pula ponovno vodi s dva pogotka razlike kada je pogodak zabio Roberto Gozi. Unatoč zaostatku, Vrgorac se do kraja susreta uspio vratiti u susret i izboriti remi. U 29. minuti je zabio Sesar dok je dvije minute prije kraja susreta pogodak postigao Marko Gašpar za konačnih 4:4 i kraj odlične utakmice u Domu sportova Mate Parlov.

U zagrebačkoj „dvojci“ je Dinamo dočekao Osijek i uvjerljivo slavio 4:0. Domaćini su nakon 17 minuta već vodili 4:0 pogocima Nevena Zonjića, Luke Perića (x2) i Daniela Dekanića. Unatoč rano primljenim pogocima, Osijek je solidno igrao na početku susreta. Isto se ne može reći za drugo poluvrijeme gdje je Osijek odigrao slabu partiju te je Dinamo rutinski priveo utakmicu kraju.

Danas još igraju Torcida i Square dok sutra kolo zatvaraju Crnica i Uspinjača.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano