Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uvjerljivi Zadar stigao na četvrto mjesto ABA Lige

Igra mačke i miša odvijala se večeras na zadarskom Višnjiku, gdje su domaći košarkaši u sklopu 23. kola ABA Lige s lakoćom pobijedili Cedevita Olimpiju te ih preskočili na ljestvici.

Nema se što puno napisati o utakmici koja je od samog svog početka pa do posljednjeg zvuka sirene imala samo jedan smjer – onaj zadarski. Vitamini su bili potpuno bezidejni i nezainteresirani, kao skupina tek okupljenih nemotiviranih veterana koje je netko prisilio da subotnju večer provedu u Dvorani Krešimira Ćosića, uz tek poneki bljesak individualne kvalitete koju svakako posjeduju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O zadarskoj igri možemo pisati samo u epitetima, a trener Danijel Jusup sjajno je pripremio susret uz stalne pravovremene prilagodbe tijekom istog, na što gosti nisu imali rješenja. Ovom pobjedom Zadrani su stigli na četvrto mjesto ljestvice te imaju još tri kola da osiguraju prednost domaćeg parketa u četvrtfinalu doigravanja ABA Lige.

U konačnih 88:65 Luka Božić je ugradio 26 poena, sedam skokova i osam asistencija, Marko Ramljak dodao 16 poena, a Dario Drežnjak 15. Kod gostiju se s double-double učinkom od 15 poena i 12 skokova istaknuo Alexander Shashkov.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano