Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uzbudljiv dan u Bundesligi, Kramarić zabio dva gola

⚽ Nogometaši Schalkea nastavljaju svoj niz bez poraza. Danas su na WWK Areni remizirali protiv Augsburga za kojeg je Dion Drena Beljo igrao od 74. minute. Poveli su domaćini u 51. kada je zabio Maier na dodavanje Demirovića, a upravo je asistent kod gola dvije minute kasnije dobio izravni crveni karton. Igrača više momčad iz Gelsenkirchena iskoristila je tek u sudačkoj nadoknadi kada je iz kaznenog udarca zabio Bulter. Marius je tako postigao i četvrtu utakmicu zaredom, a Schalke sada ne zna za poraz u zadnjih 7 susreta.

⚽ Očito je veliki poraz protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka ostavio traga na nogometašima Leipziga koji su iznenađujuće izgubili od Bochuma u gostima 1:0. Junak susreta bio je srpski stoper Erhan Mašović kojemu je ovo četvrti gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

⚽ Wolfsburg Nike Kovača pobijedio je u gostima Sosin Stuttgart rezultatom 1:0, a gol odluke zabio je Egipćanin Marmoush u 56. minuti.

⚽ Nakon 7 poraza zaredom i 16 utakmica bez pobjede nogometaši Hoffenheima napokon su slavili. Danas su ugostili Herthu i slavili sa 3:1, a junak susreta bio je naš Andrej Kramarić koji je postigao prva dva pogotka na utakmici, oba sa bijele točke. Na 3:0 povećao je Bebou, a poraz berlinske momčadi ublažio je Jovetić zabivši u samom smiraju utakmice.

⚽ Borussia Dortmund deklasirala je Koln na Signal Iduna Parku sa 6:1. Nakon 36 minuta utakmice momčad Edina Terzića imala je ogromno vodstvo od 4:0, strijelci su bili Guerreiro, Haller, Reus i Malen. Do kraja poluvremena za goste je smanjio Davie Selke svojim prvim golom za sezoni, u nastavku susreta do svojih drugih pogodaka na utakmici došli su Haller i Reus. Dortmund je tako trenutno prvi na tablici sa bodom i utakmicom više od Bayerna koja sutra gostuje kod Bayer Leverkusena.

Komentari

Povezano