Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Valencia se opet igra s životom

Četiri utakmice španjolske La Lige su odigrane jučer gdje smo vidjeli uglavnom očekivane ishod utakmica, osim možda u onoj najranije odigranoj.

U toj je Valencia u gostima izgubila od Cadiza 2:1. Unatoč većem posjedu i dvostruko većem broju udaraca, Valencia je uspjela složiti tek jednu ozbiljnu priliku protiv Cadiza i to nakon što im je domaćin već spremio dva gola u mrežu. Cadiz je u dan ušao kao klub koji ima jedan bod manje od Valencie, a sada su ih preskočili, dok je ista ta Valencia tek dva boda ispred Getafea i Espanyola na 18. i 19. mjestu lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su Espanyol i Getafe odigrali međusobnu utakmicu u kojoj je golom Joselua s bijele točke Espanyol slavio 1:0. Sreća je što je Espanyol dobio tu priliku s bijele točke jer ih iz igre nije išlo. Propustili su punih 1.6 xG vrijednih situacija za vodstvo, dok Getafe nije pokazao previše.

U ostalim susretima, Villarreal je s 3:1 pobijedio Celtu, dok je Atletico kod Valladolida slavio s visokih 5:2. Atletico je inače 5 golova zabio iz 6 udaraca u okvir, a niti jedan nogometaš nije zabio dva gola, dok je Griezmann upisao dvije asistencije.

Komentari

Povezano