Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Valent Sinković nakon zlata: “Ništa nije bilo kako smo mislili, bili smo umorni”

Hrvatski veslači braća Martin i Valent Sinković osvojili su rekordno treće olimpijsko zlato, ukupno četvrta medalja na njihovim četvrtim Olimpijskim igrama.

„Mi smo cijelo vrijeme znali da ćemo pobijediti, ali da bude malo uzbudljivo za ljude jer su rekli da smo postali dosadni“, našalio se za početak Martin Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nismo krenuli suzdržano, krenuli smo jako, čak smo krenuli i dobro, ali svi su bili ispred nas. Ništa nije bilo kako smo mislili, na 1000 metara smo se osjećali dosta umorno, nismo se baš odmorili, osjetili smo polufinalnu utrku. Pomislio sam tada, ako uzmemo tu medalju, fantastično, bit ćemo presretni. Krenuli smo onda na 1000 metara, to opet nije bilo to. No, onda smo krenuli, otišao je broj gore. Pa smo prošli Švicarce, Rumunje, i vidio Engleze da smo im na pola dužine, na 100 metara sam mislio da ćemo doći malo iza njih, ali stisli smo ih i pukli su. Nije moglo biti bolje“, zaokružio je dojam s utrke Valent.

„Emocije su mi na vrhuncu, ne znam što da mislim. Ležao sam u čamcu nakon utrke i nisam mogao vjerovati. Htio bih samo reći, nemojte otpisivati iskusne stare jarce. Pokazali smo da se nećemo nikada predati. Uživamo u ovom što radimo. Neka smo uvijek ovako nenormalni“, dodao je Martin Sinković.

„Čekamo još Los Angeles, ha-ha. Ovo je zaokružilo našu karijeru na nevjerojatan način, koja još nije gotova, ali idemo dalje uživati. Ne želimo još stati, dok uživamo ćemo veslati“, potvrdio je Valent izjavu Marka Banovića da će se natjecati i u Los Angelesu.

Za kraj je Martin Sinković svom bratu otpjevao pjesmu za sretan rođendan kako je Valent na dan ovog čudesnog finala napunio 36. godinu.

Komentari

Povezano