Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Van der Vaart o Haalandu: Ako ne zabije gol, beskoristan je”

U nevjerojatnoj prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Real Madrid i Manchester City odigrali su 3:3. Na utakmici je bio primjetan izostanak učinka Erlinga Haalanda koji je trenutno najbolji strijelac Premier lige s 19 golova i drugi strijelac Lige prvaka sa šest golova, iza Harryja Kanea koji ih ima sedam.

Protiv Reala je u 90 minuta na terenu imao samo 20 dodira s loptom i samo šest uspješnih dodavanja. Uputio je jedan udarac na gol, osvojio pet od 10 duela u kojima se našao i napravio dva prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice mu je kritiku uputio Rafael van der Vaart. Bivši nizozemski reprezentativac i srebrni sa Svjetskog prvenstva 2010. godine. U svojoj karijeri je igrao za Ajax, HSV, Tottenham, Betis, a od 2008. do 2010. godine je nastupao za Real Madrid u čijem dresu je upisao 73 nastupa, postigao 12 golova i dodao tome 13 asistencija.

Erling Haaland je bio jako loš. Ako ne zabije, sasvim je beskoristan. Smatram ga vrlo prosječnim igračem na lopti. Znam da je Haaland svjetska klasa kada je realizacija u pitanju, ali sigurno možemo očekivati od njega malo više od onoga što je pokazao protiv Reala. Suigrači su ga preskakali, bio je najgori igrač na terenu.

Komentari

Povezano