Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VAR propustio isključiti Ristovskog koji je udario igrača Osijeka (VIDEO)

Jučer je odigran derbi 25. kola SuperSport HNL-a u kojem su na rasprodanoj Opus Areni Osijek i Dinamo odigrali 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Domagoj Bukvić dok je Sandro Kulenović u 94. minuti spasio goste od poraza.

U 87. minuti utakmice je Ramon Mierez pao na pod nakon duela s Kulenovićem, ali sudac Igor Pajač nije sudio prekršaj za Osijek. Nekoliko sekundi kasnije je izbila svađa između dvije ekipe, a u njoj su Pajač i VAR soba napravili veliki propust.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u naguravanju brojnih igrača, jedan od duela je bio između veznjaka Osijeka Darka Nejašmića i desnog beka Dinama Stefana Ristovskog. Ristovski je tada udario Nejašmića, ali Pajač to nije primjetio. S obzirom na to da je fizički napad na igrača prekršaj za crveni karton, VAR soba je napravila veliki propust jer nije obavijestila Pajača da ode pogledati tu situaciju nakon koje bi vjerojatno Ristovski bio isključen.

Umjesto isključenja, Dinamo je nastavio napadati s 11 igrača te je sedam minuta kasnije postigao pogodak za konačnih 1:1.

Komentari

Povezano