Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Varaždin se oprostio od još jednog bivšeg igrača Dinama

Kao i ostale HNL ekipe, Varaždin je krenuo s pripremama za nastavak prvenstva, a na njima neće biti njihovog lijevog beka. Naime, klub je sporazumno raskinuo ugovor s Karlom Bručićem koji će nakon samo jedne polusezone u baroknom gradu morati potražiti novu sredinu.

Bručić je prošao nogometnu školu Dinama, ali nikada nije nastupio za seniorsku ekipu. Kao i nekolicina drugih svoju sreću je tražio preko Lokomotive za koju je skupio 131 nastup, a nakon perioda provedenog na Kajzerici zaputio se u inozemstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je igrao u nizu zemalja poput Izraela, Japana, Litve, Bjelorusije, Grčke i Slovenije, dok je prije povratka u Hrvatsku igrao u rumunjskom Cluju. U jesenskom dijelu prvenstva za Varaždin je nastupio 13 puta, a na lijevoj strani obrane minutažu je dijelio s Antonijom Boršićem.

Dodajmo i kako je Andrea Capone također sporazumno raskinuo ugovor. Talijanski napadač stigao je prošlog ljeta iz Milana, ali na hrvatskom tlu se nije previše naigrao s obzirom da je za Varaždince upisao svega jedan nastup u kojem je na terenu proveo tri minute.

Komentari

Povezano