Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Varaždin započeo pripreme u novom ruhu. Nema igrača koji je rušio Hajduk i Rijeku

Pod vodstvom “novog” trenera i sportskog direktora Nikole Šafarića, prvoligaš iz Baroknog grada započeo je s pripremama za novu HNL sezonu 2024./2025.

Plan za Varaždin je dva tjedna raditi na terenima u svojem gradu, nakon čega će otići u već uobičajenu ljetnu destinaciju hrvatskih prvoligaša, slovensku Roglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odnosu na prošlu sezonu, pripreme nisu započeli igrači kojima je istekao ugovor, mahom i prvotimci Domagoj Drožđek, Luka Vuk, Noa Vugrinec, Karlo Perić, Lovro Banovec i Marko Vukčević, dok je Luka Jelenić potpisao za Osijek.

Osjetna je to razlika u kadru Varaždinaca kojima se od novih igrača priključuju tek 20-godišnji lijevi bek i povremeni reprezentativac Umar Lutalo iz ugandske SCV Kampale, 22-godišnji krilni napadač Sheriffa iz Tiraspola s engleskom i jamajčanskom putovnicom Thierry Nevers, desni bek iz Posušja i bivši junior Splita i Dinama Frane Maglica, nekadašnji branič Slaven Belupa Novak Tepšić te veznjak Luka Mamić pristigao iz Širokog Brijega.

U neformalnim razgovorima s novinarima, Nikola Šafarić iznio je ciljeve za sljedeću sezonu, a oni su i dalje ostati igra s prepoznatljivim stilom igre, no i više natjecateljskog duha i “manje simpatičnosti”. Hoće li u tome uspjeti, pokazat će već prve utakmice u kojima Varaždinci dočekuju Rijeku i idu u goste Hajduku.

Komentari

Povezano