Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vaterpolisti Juga izjednačili u finalu Prvenstva Hrvatske

Vaterpolisti Juga su u nedjelju u Gružu svladali splitski Jadran sa 11:9 (4:2, 1:4, 5:2, 1:1) te su izjednačili na 1-1 u finalnoj seriji Prvenstva Hrvatske.

Dubrovčani su sjajno otvorili susret te su nakon 4 minute igre pogotcima Kakarisa, Jokovića i Fatovića vodili s 3:0. Zvonimir Butić je s dva pogotka vratio Jadran u igru, ali Jug na prvi odmor odlazi s vodstvom od 4:2. Joković je svojim drugim golom na utakmici donio Jugu vodstvo od 5:3, međutim Jadran s 3 uzastopna pogotka preokreće utakmicu i dolazi do prvog vodstva na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključno razdoblje utakmice je bila sredina treće četvrtine tijekom koje su “Gospari” zaostatak od 7:6 pretvorili u vodstvo od 10:7, a tri od ta četiri pogotka je postigao Loren Fatović. Jug je u posljednjoj četvrtini, u kojoj smo vidjeli samo dva pogotka, uspješno sačuvao vodstvo od 2 gola razlike.

Najefikasniji u redovima Juga je bio Loren Fatović s četiri pogotka, dok su po dva postigli Maro Joković, Filip Kržić i Konstantinos Kakaris. U redovima Splićana su po 2 pogotka postigli Jerko Marinić Kragić, Zvonimir Butić i Marino Čagalj. Treća utakmica finala je na rasporedu u srijedu u Splitu od 19 sati.

Komentari

Povezano