Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Večernji termin La Lige siromašan golovima, ali zato bogat kartonima

U sedmom kolu La Lige od 21:00 su se sastali Cadiz i Rayo Vallecano te Valencia i Real Sociedad. U dvije utakmice smo ukupno vidjeli tek jedan gol, međutim suci su bili poprilično aktivni.

Cadiz je ugostio Rayo Vallecano i odigrali su nerješenim rezultatom 0:0. Glavni sudac ove utakmice je bio Francisco Hernandez Maeso koji je podijelio 11 žutih kartona, od čega jedan drugi isključujući, tj. crveni karton kojinje pokazao stoperu gostiju Abdulu Muminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici je Real Sociedad u gostima pobijedio Valenciju rezultatom 1:0, a jedini strijelac je bio Carlos Fernandez u 27. minuti. Dodatnu vodu na mlin gostima je donio Selim Amallah koji je u rasponu od tri minute pred sam kraj prvog poluvremena skupio dva žuta kartona te je ostavio svoju ekipu na cjedilu. Real Sociedad je uspio sačuvati rezultat iz prvog poluvremena do kraja susreta, međutim fascinantan podatak jest taj da unatoč igraču više u drugom dijelu nisu uputili niti jedan udarac ka golu “Šišmiša”. Kao i u prvonavedenoj utakmici, glavni sudac je imao puno posla. Alejandro Hernandez je također 11 puta morao vaditi žuti karton iz svog džepa, uključujući već spomenuti crveni karton.

Komentari

Povezano