Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vekić u drugom kolu Stuttgarta, Prižmića čeka meč karijere

Donna Vekić uspješno je startala na WTA turniru u Stuttgartu pobijedivši sa 7-6(7), 7-6(5) 18. tenisačicu svijeta Ruskinju Ekatarinu Aleksandrovu.

U izjednačenom meču koji je trajao čak 2 sata i 13 minuta naša predstavnica je u oba tie-breaka imala više mirnoće i tako se plasirala u drugo kolo. Donna je u prvom setu imala 5:2, no protivnica se uspjela vratit u dvoboj izjednačivši na 5:5. U tie breaku naša predstavnica je prvo imala vezane dvije vezane set lopte koje nije uspjela iskoristit, potom je obranila jednu set loptu na servis protivnice, a naposljetku i slaviti s 9:7 u prvom tie-breaku.

Drugi set je također bio neizvjestan. Donna je pri vodstvu protivnice spasila jednu set loptu i meč opet odvesti u trinaestu igru, gdje je opet bila koncentriranija od suparnice i tako se plasirala u drugo kolo.

Na ATP turniru u Banja Luci Hrvatsku će osim Borne Ćorića predstavljati i 17-godišnji Dino Prižmić koji je u zadnjem kolu kvalifikacija slavio protiv 134- igrača svijeta  Britanca Liama Broadyja sa 7:5, 6:3. Dinu će ovo biti drugi ATP turnir nakon prošlogodišnjeg izdanja Umaga, a sutra ga očekuje najveći meč u karijeri gdje će odmjeriti snage protiv nekadašnjeg top 10 igrača Richarda Gasqueta.

Komentari

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povezano