Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vekić zadržala plasman, Martić pala za dva mjesta

Novi ponedjeljak donio nam je novu ATP i WTA ljestvicu. Na ljestvici muškaraca zbog igranog Davis Cupa nije bilo velikih promjena, dok je na WTA ljestvici bilo određenih pomaka.

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala je na 21. mjestu, dok su ostale tenisačice zabilježile pad. Petra Martić je pala dva mjesta, na 39. poziciju, Ana Konjuh se spustila sa 163. pozicije na 172., Petra Marčinko je nazadovala šest mjesta i sada je 170. tenisačica svijeta, a Jana Fett je pala sa 189. na 199. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom vrhu nema promjena u odnosu na prošli tjedan. Prva je Bjerloruskinja Aryna Sabalenka, druga je Poljakinja Iga Swiatek, a treća je Amerikanka Coco Gauff.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić ostao je na 26. mjestu. Prošlotjednu 77. poziciju zadržao je i Borna Gojo, dok je Dino Prižmić pao dva mjesta, na 170. poziciju. Duje Ajduković je također nazadovao, on se spustio sa 206. na 207. poziciju. Marin Čilić je napredovao jedno mjesto i sada je 242. tenisač svijeta.

Među vodećima kao i kod žena nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Carlos Alcaraz, a treći Rus Danil Medvedev.

Komentari

Povezano