Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Američka superzvijezda propušta Olimpijske igre

Američke vijesti su danas popodne po našem vremenu izvjestile o izostanku velike NBA zvijezde s nadolazećih Olimpijskih igara. Naime, igrač Los Angeles Clippersa Kawhi Leonard će morati propustiti natjecanje zbog ozljede.

Leonard je ove sezone odigrao 68 utakmica konstantno mučeći se s kroničnom ozljedom koljena koja ga prati već godinama. Amerikanac je bio prisutan na svim dosadašnjim treninzima reprezentacije, no ipak se nije uspio dovesti u stanje spremnosti da zaigra na Olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Leonard propustio cijelu 2021./2022. sezonu nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta, dok su Clippersi ovo ljeto bili optimistični oko njegovog zdravstvenog stanja ususret nastupu za “Team USA”.

Izvori također navode beka Boston Celticsa Derricka Whitea kao vjerojatnu zamjenu za ozljeđenog Kawhija. Svoju prvu pripremnu utakmicu pred OI SAD će odigrati ove noći u 04:00 h protiv reprezentacije Kanade, dok se moćni Amerikanci u grupi nalaze sa Srbijom, Južnim Sudanom i Portorikom.

Komentari

Povezano