Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Veliki kiks Borussije Dortmund u Bochumu

Nakon što su u prošlom kolu porazom Bayerna od Mainza nogometaši Borrusije Dortmund došli u poziciju da imaju sve u svojim rukama, sinoć im je uslijedilo gostovanje protiv Bochuma koji se grčevito bori za ostanak. Na kraju je završilo 1:1 i sada opet Bayern kontrolira događaje, a igrači Borussije se moraju nadati još jednom kiksu Bavaraca.

Krenulo je grozno za goste koji već u petoj minuti primaju pogodak. Anthony Losilla je raspalio loptu s 25 metara i savršeno pogodio pored nemoćnog Kobela. Francuzu je to bio prvi prvenstveni pogodak ove sezone za koji nije mogao naći bolji trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije taj početak previše poremetio Borussiju koja je već dvije minute kasnije izjednačila. Sebastian Haller je vratio loptu u sredinu, a tamo je bio Karim Adeyemi koji vraća stvari na početak. Činilo se da su gosti prebrodili loš početak i da je preokret pitanje vremena.

Do kraja poluvremena upravo je Adeyemi bio u još dvije sjajne prilike, ali je oba puta promašio gol. U dobroj poziciji bio je i Donyell Malen kojem je Manuel Riemann fantastično obranio pa se na predah otišlo s 1:1.

U drugom dijelu uslijedila je potpuna opsada gola Bochuma koja na kraju nije urodila plodom. Igrači Borussije su se redom napromašivali, a o spornom nedosuđenom jedanaestercu na Adeyemiju će se još pričati.

Na kraju su gosti uspjeli zabiti gol u 90. minuti, ali je on opravdano poništen zbog zaleđa te je ostalo 1:1. Ako na kraju ne uspiju doći do titule, navijači i igrači će žaliti za ovom utakmicom u Bochumu koji je upisao važan bod u borbi za ostanak. Alibi se ne smije tražiti suđenju jer su i bez toga stvorili sasvim dovoljno za pobjedu, no jednostavno nije išlo.

Komentari

Povezano