Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Veliki NBA trade New York Knicksa koji idu na sve ili ništa

New York Knicksi su napravili veliki trade zamijenivši igrače s Minnesota Timberwolvesima kako bi doveli All-Star centra Karla-Anthonyja Townsa. U trade su uključeni i Charlotte Hornetsi, koji će dobiti dosadašnjeg igrača Knicksa DaQuana Jeffriesa.

U zamjenu za Townsa, Knicksi su Minnesotu poslali Juliusa Randlea, Dontea DiVincenza i izbor u prvoj rundi drafta sljedeće sezone (preko Detroit Pistonsa). Ovim potezom Knicksi dobivaju svestranog ofenzivnog centra, s obzirom na to da je Towns tijekom karijere prosječno postizao 23 poena, bilježio 11 skokova te šutirao 40% za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova razmjena pokazuje kako Knicksi idu na “sve ili ništa”, pokušavajući pojačati svoje šanse za osvajanje NBA prvenstva, posebno s ovim dolaskom, kao i ranijom akvizicijom Mikala Bridgesa.

S druge strane, Timberwolvesi dobivaju financijsko olakšanje oslobađajući se Townsovog ugovora, dok njegovu poziciju može popuniti baš Randle, a DiVincenzo je igrač koji će rosteru dodati širinu.

Sam Towns je bio iznenađen ovom razmjenom, što je izrazio na društvenim mrežama, dajući do znanja da ni on nije očekivao ovakav razvoj događaja​.

Komentari

Povezano