Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Veliki preokret: Već treći trener odbio Bayern

Ralf Rangnick (65) neće preuzeti ulogu trenera Bayerna, potvrđeno je od samog trenera te austrijske reprezentacije koju trenutno vodi. Ova vijest predstavlja iznenađenje i veliki preokret, budući da je Fabrizio Romano jučer objavio da Bayern i Rangnick pregovaraju o posljednjim detaljima.

Unatoč tome, Rangnick neće preuzeti ulogu Thomasa Tuchela koji odlazi na kraju sezone. Umjesto toga, Rangnick je postigao dogovor s austrijskim savezom i ostaje na mjestu izbornika njihove reprezentacije, s kojom će nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj u lipnju. Austrija se nalazi u skupini D s Francuskom, Nizozemskom i Poljskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo nije odbijanje Bayerna”

“Svim svojim srcem ostajem izbornik Austrije. Uživam u ovom poslu i posvećen sam daljnjem radu. Želim izričito naglasiti kako ovo nije odbijanje Bayerna, već sam se odlučio za svoju momčad i naše ciljeve. Potpuno sam koncentriran na Euro, napravit ćemo sve što možemo kako bismo otišli što dalje”, izjavio je Rangnick.

Nakon Xabija Alonsa i Juliana Nagelsmanna, koji su odlučili ostati u Bayeru i njemačkoj reprezentaciji, Rangnick je treći trener koji je odbio Bayern u posljednjim tjednima. Bayern ove sezone neće osvojiti Bundesligu nakon 11 uzastopnih titula, ali mu je ostala borba za krunu u Ligi prvaka u kojoj je došao do polufinala i ondje u prvoj utakmici u Münchenu odigrao 2:2 s Real Madridom.

Komentari

Povezano