Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Veliki talent raskinuo ugovor s Dinamom i potpisao za Šibenik

Šibenik je u smiraj prijelaznog roka potpisao još jedno pojačanje, a riječ je o mladom napadaču koji je upravo raskinuo ugovor s Dinamom. Zlatan Košćević, 19-godišnji veliki talent iz Dinamove nogometne škole, pridružio se momčadi Marija Carevića.

Košćević je prošle sezone briljirao u prvoj hrvatskoj ligi za juniore, gdje je zabio impresivnih 20 pogodaka u 29 nastupa, dijeleći prvo mjesto na ljestvici strijelaca s Davidom Ružićem iz Lokomotive. Šibenik, koji je ove sezone najugodnije iznenađenje SuperSport HNL-a s tri pobjede u pet odigranih kola, pridobio je Košćevića u svoj ionako konkurentan napadački kadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mladi napadač suočit će se s ozbiljnom konkurencijom, s obzirom na to da je Šibenikov roster prepun centralnih napadača. Veteran i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Santini trenutno predvodi napad, dok mu najčešće društvo pravi Ivan Božić, budući da Carević preferira sustav s dva napadača.

Osim njih, u ekipi su i Ivan Laća, Bruno Zdunić, Carlos Torres, Ivan Baković i Ivan Delić, svi sposobni za igranje u ulozi centralne špice. Košćević će se morati izboriti za svoje mjesto, ali njegov dolazak donosi dodatnu dubinu i opcije u napadu za Šibenik, koji je već pokazao ambicije u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano