Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Knicksi poslali Bogdanovića i izbore na draftu u Netse za Bridgesa

U današnjoj noći s utorka na srijedu NBA ligu je obilježila velika razmjena.

New York Knicksi su odlučili zamijeniti našeg Bojana Bogdanovića, četiri nezaštićena picka prve runde (2025., 2027., 2029., 2031.), zaštićeni pick Milwaukee Bucksa (2025.), mogućnost zamjene izbora na draftu (2028.) i dva izbora druge runde (2025., 2026.) za najboljeg igrača Brooklyn Netsa Mikala Bridgesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš seli u njemu već poznati Brooklyn u kojem će njegova budućnost biti upitna. Ovaj potez sugerira na to da ekipa Netsa ide u potpuni rebuild u kojem se 35-godišnji Bojan ne uklapa. Ako ga Netsi otpuste u naredna dva dana, oni će sačuvati 17 milijuna dolara koje bi morali plaćati Bogdanoviću, dok bi Hrvat postao slobodni agent čime bi imao slobodu potpisa s kojom god momčadi se dogovori oko ugovora.

S druge strane, 27-godišnji Bridges seli na drugu stranu East Rivera gdje će se pridružiti svojim suigračima iz koledž dana – Jalenu Brunsonu, Joshu Hartu i Donteu DiVincenzu s kojima je igrao u Villanova Wildcatsima. Bridges je bio član obrambene petorke sezone 21./22. i američke reprezentacije na svjetskom prvenstvu 2023. Knicksi su dobili više od običnog 3 and D igrača koji će im zasigurno dodatno pomoći u borbi na Istoku, a kao najveće negativno pitanje ostaje broj pickova kojeg su se Knicksi riješili za čovjeka koji nikad nije ostvario nastup na All-Star utakmici.

Komentari

Povezano