Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Verstappen u Austriji nastavio dominaciju

Red Bullov Max Verstappen nastavio je svoj put orema trećoj tituli u nizu s novom dominantnom pobjedom na Velikoj nagradi Austrije. Verstappenu je ovo peta pobjeda u nizu s kojom se odmakao 81 bod momčadskog kolege Sergija Pereza.

Dok je Verstappen lagano kruzio prema prvom mjestu iza njega se odvijala prava borba. Perez se borio protiv dva Ferrarija, a u bitci je na kraju pobijedio Charles Leclerc koji je završio drugi. Meksikanac se na kraju morao zadovoljiti trećim mjestom, dok je Sainz ostao bez podija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva situacija dogodila se s Lewisom Hamiltonom koji se preko radija žalio na bolid na što mu je Toto Wolff odgovorio “Znamo da je bolid spor, samo ga vozi.

Hamilton je na kraju završio sedmi, iza Landa Norrisa i Fernanda Alonsa. Alonso je ovim petim mjestom preskočio Hamiltona na trećem mjestu ukupnog poretka vozača.

Spomenimo još kako je George Russell završio na osmom mjestu, a pozicije s bodovima popunjavaju Pierre Gasly i Lance Stroll koji su nakon velike borbe ipak došli do bodova.

Komentari

Povezano