Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Ante Budimir postigao dva pogotka u pobjedi nad Barcelonom

Osmo kolo španjolske LaLige odigralo se na El Sadaru između Osasune i Barcelone, a domaćini su slavili rezultatom 4:2.

U 15. minuti Jesus Areso si je napravio mjesta u kaznenom prostoru, opalio i poslao loptu lijevo od gola. Tri minute poslije Bryan Zaragoza je odličnom dugom loptom pronašao Antu Budimira koji je glavom iz blizine pogodio donji desni kut. Prvi pogodak Budimira pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta nakon primila je Barcelona i drugi. Zaragoza je sve sam napravio prodirući katalonsku obranu, zaobišao Iñakija Peñu i poslao loptu u praznu mrežu. U 44. minuti Eric Garcia je pucao glavom s poludistance po sredini gola, no Sergio Herrera je sigurno pokupio loptu. U drugoj minuti nadoknade Jules Koundé je pucao glavom pod prečku, a Herrera fantastično obranio.

Drugi dio je započeo s dvije dobre prilike Roberta Lewandowskog. Prvo je u 52. pogodio iz slobodnjaka malo iznad prečke, a onda minutu poslije nije uspio nadmudriti Herreru u situaciji jedan na jedan. No Pau Victor se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i iskoristio grešku Herrere.

U 63. minuti Budimir je promašio zicer iz peterca šaljući loptu kraj desne stative. No nakon osam minuta nasmješila mu se sreća jer je Sergi Dominguez skrivio penal, a Budimir snažno potvrdio udarac s bijele točke, a taj pogodak možete pogledati OVDJE.

U 85. minuti Abel Bretones je došao do lopte, snažno pucao s velike udaljenosti i pogodio uz desnu stativu. Pet minuta kasnije gosti stižu s odgovorom. Ferran Torres je dodao Lamineu Yamalu koji je iz daleka pogodio desne rašlje.

Barcelona nije izgledala organizirano i ofenzivno moćno kao pri početku sezone, a Budimir je to maksimalno iskoristio što sigurno veseli izbornika Zlatka Dalića jer Hrvatsku ubrzo čekaju nove utakmice u Ligi nacija.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano