Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Arsenal s igračem manje samo do boda protiv Brightona

Treće kolo Premier lige otvoreno je susretom dvije od četiri momčadi s dvije pobjede u dva uvodna kola, odnosno Arsenala i Brightona. Na kraju niti jedna momčad nije ostala maksimalna te je u odličnoj utakmici s pregršt prilika završilo 1:1.

Već u osmoj minuti, Arsenal je zaprijetio preko Bukaya Sake. Njegov udarac uspio je obraniti Bart Verbruggen. Nova sjajna obrana došla je deset minuta kasnije kada je obranio udarac Martina Ødegaarda iz vrlo dobre pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni Verbruggen nije mogao spasiti Brighton u 38. minuti. Lewis Dunk je pogriješio, a Saka je poslao loptu za Kaija Havertza. Nijemac je elegantno prebacio istrčalog Verbruggena za vodstvo Arsenala na predahu.

LOB HAVERTZA POGLEDAJTE OVDJE

Situacija se za Arsenal zakomplicirala u 49. minuti. Tada je Declan Rice, unatoč tome što je već imao žuti karton, odlučio blokirati brzo izvođenje slobodnog udarca. Sudac utakmice mu je opravdano pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton i Arsenal je ostao s igračem manje.

GLUPOST RICEA POGLEDAJTE OVDJE

Brighton je odmah preuzeo posjed i izjednačio u 58. minuti. David Raya je obranio udarac Yankube Minteha, ali je na odbijanac natrčao João Pedro. Brazilac nije imao težak posao poslati loptu u praznu mrežu za 1:1.

GOL ZA IZJEDNAČENJE POGLEDAJTE OVDJE

Nastavila se nakon toga dominacija Brightona, a u 75. minuti je uslijedila munjevita kontra Arsenala. Havertz je sve napravio sjajno, svladao van Heckea i izašao ispred Verbruggena. Ovog puta, vratar Brightona je pročitao njegovu namjeru i ostalo je 1:1.

Odmah u idućem napadu lopta se nakon dalekometnog pokušaja van Heckea odbila točno na noge Yasina Ayarija. On je imao praznu mrežu, ali je pucao ravno u Rayu koji je bio na drugoj strani gola.

Je li Rice trebao dobiti crveni karton?

Loading ... Loading ...

Do kraja utakmice više nije bilo uzbuđenja i ostalo je 1:1. Navijači Arsenala sigurno neće biti zadovoljni utakmicom jer su osim ispuštanja tri boda, ostali bez Ricea u idućem kolu protiv Tottenhama. Brighton je ostao neporažen te im je ovo sedmi bod u tri kola.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano