Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Beljo i Mijić zabijaju u Austriji

Pomalo nam se zagrijavaju događaji u nogometnim ligama diljem Europe, a pažnju ovaj put skrećemo na austrijsku Bundesligu gdje su u bitnim ulogama bili i hrvatski nogometaši. Tamo je na rasporedu treće kolo u kojem su se sučelili Altach i Wolfsberg, Hartberg i bečka Austria, te bečki Rapid i Tirol.

Krenimo od Hartberga gdje je Austria povela već u 3. minuti, da bi za 1:1 u 28. minuti svoj prvi ligaški gol zabio naš Patrik Mijić. Sjajno je Brođanin ušao u sezonu, stigavši do svog četvrtog gola u isto toliko nastupa za klub kojem se pridružio ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrao je Mijić i u prošle dvije ligaške utakmice gdje nije zabio, no statistiku je nabildao zabivši trogodak niželigaškom Bischofshofenu u visokoj 11:1 pobjedi u sklopu ÖFB-Cupa. U Austriju je Mijić stigao iz slovenske Rogaške, a 25-godišnjak je ranije u karijeri igrao i za Marsoniju, Međimurje, drugu momčad zagrebačkog Dinama i Sesvete.

Dobro je svoj austrijski put započeo i Dion Drena Beljo koji je u 42. minuti doveo svoj Rapid u vodstvo. Bivšem napadaču Osijeka i Istre 1961 ovo je četvrti zgoditak u osam utakmica, te drugi ligaški. Osim u Bundesligi, Beljo je već zabijao u ÖFB-Cupu i kvalifikacijama Europa lige. Beljin pogodak možete pogledati na sljedećem linku.

Komentari

Povezano