Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Bivši napadač Istre 1961 u debiju za Alžir asistirao u preokretu

Nogometaši Alžira su sinoć odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bolivije na stadionu Nelson Mandela u Barakiju u debiju Vladimira Petkovića na klupi afričke reprezentacije. U vrlo napetoj utakmici, Alžirci su slavili s 3:2 pogotkom Aisse Mandija u 93. minuti.

Uz izbornički debi, vrijedi istaknuti i debi jednog od aktera na travnjaku, a riječ je o bivšem nogometašu Istre 1961Monsefu Bakraru. Bakrar je sinoć po prvi put u karijeri obukao seniorski reprezentativni dres Alžira te je u igru ušao u 70. minuti kao zamjena za kapetana Yacine Brahimija, samo par trenutaka nakon što je Jose Sagredo postigao gol poslije slobodnog udarca za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo devet minuta kasnije je Alžir izjednačio, a jedan od glavnih protagonista je bio upravo Bakrar koji je asistirao za pogodak Yassinea Benzije za 2:2. Njegovu snalažljivost u kaznenom prostoru možete vidjeti OVDJE.

Konačnih 3:2 je postavio već spomenuti Mandi pogotkom iz blizine nakon što je najprije centaršut namijenjen Bakraru uspio osujetiti vratar Bolivije Guillermo Viscarra, no lopta se odbila stoperu Villarreala koji nije imao težak posao utjerati loptu u gol. Tako će nogometašu kojeg smo donedavno gledali na HNL travnjacima, ovaj debi ostati u izrazito lijepom sjećanju.

Podsjećamo, Bakrar je na Aldo Drosinu stigao u srpnju 2022. godine te je u 33 nastupa postigao osam pogodaka i upisao tri asistencije. Nakon samo jedne sezone u Istri, Alžirac se uputio ka SAD-u, točnije u New York, u transferu vrijednom dva milijuna eura. Od dolaska u New York City, Bakrar je postigao četiri gola u 17 službenih nastupa, no ove sezone se još uvijek nije upisao u strijelce.

Komentari

Povezano