Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Boško Šutalo zabio prvijenac u pobjedi Lekinog Standarda

Hrvatski strateg i bivši trener Hajduka, Ivan Leko, ostvario je novu pobjedu na klupi belgijskog Standarda. Njegova momčad je u okviru 11. kola Jupiler Pro lige na domaćem terenu u Liegeu s 2:1 svladala Charleroi čime je prekinula niz od tri utakmice bez pobjede.

Standard je poveo u 40. minuti golom Dennisa Eckerta Ayense kojemu je to bio prvijenac od dolaska u klub na posudbu ovog ljeta. U samoj završnici prvog dijela, točnije u petoj minuti sudačke nadoknade, svoj prvijenac je nakon kornera postigao i hrvatski branič Boško Šutalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOŠKOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Eckert Ayensa je u 81. minuti propustio realizirati kazneni udarac za 3:0, dok je konačni rezultat u 95. minuti postavio Isaac Mbenza zaokruživši tako utakmicu koju su obilježili ovosezonski prvijenci strijelaca.

Standard se u ovom trenutku nalazi na 9. mjestu ljestvice s 15 bodova, samo tri manje od trećeplasiranog Genta. Lekina momčad je dosad postigla samo sedam pogodaka što je najmanje u cijeloj ligi, međutim primili su tek devet što ih svrštava na treće mjesto iza Royale Saint Gilloisea te Royal Antwerpa.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano