Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Brazil preokretom svladao Čile

Dok je veliki broj Hrvata bio u dubokom snu, sinoć su Čile i Brazil igrali utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra 2026. u SAD-u, Meksiku i Kanadi. Gosti su bili favoriti u ovome susretu, ali Čile ih je neugodno iznenadio na samom početku susreta.

Igrala se tek druga minuta dvoboja, a Čile je došao u vodstvo. Felipe Loyola je ubacio loptu koju je glavom u mrežu pospremio Eduardo Vargas za 1:0. To je bila i jedina ozbiljnija prilika Čilea u prvom poluvremenu, ali na kraju nisu uspjeli obraniti vodstvo do kraja poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela došao do poravnanja kada je Savinho ubacio loptu u sredinu, a glavom se u strijelce upisao napadač Igor Jesus te je rezultat prvog dijela bio 1:1.

U drugom dijelu je Brazil dominirao posjedom, ali imali su period od 60. do 89. minute kada nisu uputili niti jedan udarac. Međutim, u 89. minuti se joker s klupe Luiz Henrique oslobodio na svoju lijevu nogu te s ruba kaznenog prostora pogodio suprotan kut gola za 2:1 i pobjedu Brazila koju su pogocima osigurali igrači Botafoga.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Komentari

Povezano