Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Budimir strijelac za Osasunu protiv Getafea

U sklopu devetog kola španjolske La Lige prvi dio subotnjeg programa donio nam je dvije utakmice u dva termina. Prvo je Espanyol svladao Mallorcu na svom terenu rezultatom 2:1, a potom su snage u prijestolnici odmjerili Getafe i Osasuna koji su remizirali 1:1.

Periquitos su golovima Marasha Kumbulle i Jofre na semaforu imali 2:0 već na početku drugog poluvremena, da bi Antonio Raíllo pogotkom u 68. minuti postavio konačni rezultat. Espanyol je ovim rezultatom prekinuo negativni niz od tri uzastopna poraza, dok se suprotno dogodilo otočanima koji su prekinuli niz od tri uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama zanimljivija utakmica odigrana je u Madridu jer smo u njoj imali prilike gledati Antu Budimira. Nije dobro počelo za momčad iz Pamplone koja je u 21. minuti gubila nakon što je put do mreže pronašao Bertuğ Yıldırım. Pokušavala je Osasuna doći do izjednačenja, te do njega stigla nakon točno sat vremena igre uz koprodukciju svoja dva najbolja igrača.

Bryan Zaragoza dodao je loptu do hrvatskog reprezentativca koji je na samom ulasku u kazneni prostor namjestio nišanske sprave te lijevom nogom precizno naciljao dalji kut protivničke mreže. Budimiru je to četvrti gol u devetom nastupu ove sezone, odnosno četvrti u zadnje četiri utakmice. Time se na ljestvici najboljih strijelaca La Lige izjednačio s Lamineom Yamalom i Iagom Aspasom.

Bio je to novi dobri nastup Budimira koji je dobio i nagradu za najboljeg igrača utakmice. Remijem je Osasuna preskočila Athletic Club i Mallorcu na petom mjestu ljestvice koje zauzimaju s 15 bodova na kontu. Osvojeni je bod i Getafeu donio skok na 16. mjesto s osam prikupljenih bodova.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano