Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Čudesni gol Durana, Everton opet prosuo vodstvo od 2:0

U 4. kolu engleske Premier lige su od 18:30 snage odmjerili Aston Villa i Everton. Villa se nakon poraza od Arsenala u drugom kolu vratila pobjedama prošlo kolo kada su svladali Leicester dok je Everton u katastrofalnom nizu koji ga je prikovao na zadnje mjesto tablice.

Nakon ove utakmice se priča nastavila u istom smjeru. Villa je slavila s 3:2, iako je Everton imao vodstvo od 2:0 kao i prošlo kolo protiv Bournemoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dwight McNeil je u 16. minuti lijepo pogodio za vodstvo od 1:0, a onda u 27. i asistirao za Dominica Calverta-Lewina koji zabija za 2:0.

Iako su imali vodstvo, nitko nije vjerovao da će Everton uistinu i slaviti na kraju utakmice, a Villa je smanjila već u 36. minuti kada je Lucas Digne pronašao Ollieja Watkinsa koji konačno zabija svoj prvi gol ove sezone.

Watkins je zabio svoj drugi gol u 58. minuti, a za konačni preokret je zabio Jhon Duran čiji će gol definitivno kandidirati za najljepši gol sezone. Duran funkcionira fenomenalno kao džoker s klupe te je postao prvi čovjek u povijesti lige koji je tri puta zabio za pobjedu u istoj sezoni kao zamjena. A tek je četvrto kolo.

Duran trenutno u prosjeku zabija svake 34 minute te postoje poprilično očito zašto je Aston Villa ovog ljeta navodno odbila čak 40 ponuda za njegov transfer.

Villa je skočila privremeno na 3. mjesto ovom pobjedom, dok je Everton zakucan na dno s nula bodova i minus devet gol razlikom. Ovim porazom su postali tek drugi klub u povijesti lige koji je izgubio u dvije uzastopne utakmice u kojima su vodili 2:0. Prvi je bio onaj koji ih je savladao prošlo kolo, Bournemouth.

Komentari

Povezano