Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Dani Olmo golom u debiju doveo Barcelonu do pobjede

Dani Olmo nije mogao sanjati bolji debi u dresu Barcelone. Sjajni Španjolac je na poluvremenu ušao u igru, a golom u 82. minuti je donio Barceloni pobjedu od 2:1 na gostovanju kod Rayo Vallecana.

Domaćini iz predgrađa Madrida su poveli u devetoj minuti golom Unaija Lopeza. S tim rezultatom se i otišlo na predah. Tada ulazi Olmo, a Barcelona se vraća u 60. minuti. Raphinha je odličnom loptom pronašao Pedrija koji vraća stvari na početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda na scenu dolazi bivši igrač Dinama. Lamine Yamal mu je vratio povratnu loptu, a on slabijom lijevom nogom pronalazi suprotni kut i zabija za tri boda Barcelone.

GOL OLMA POGLEDAJTE OVDJE

Barcelona je tako ostala jedina stopostotna momčad u španjolskoj La Ligi. Nakon pobjeda protiv Valencije i Athletic Bilbaa, pao je i Rayo Vallecano. Domaćinu je ovo prvi poraz u sezoni te ostaju na četiri boda.

Podsjetimo, Barcelona je danas, tek 20 dana nakon dolaska Olma iz RB Leipziga uspjela registrirati Španjolca. U izlaznim transferima klub su u međuvremenu napustili Ilkaya Gundogan, Vitor Roque, Clement Lenglet i Mikayil Faye, no put prema registraciji Olmu je zaprvo otvorila ozljeda suigrača.

Andreas Christensen doživio je tešku ozljedu Ahilove tetive koja ga je na nekoliko mjeseci izbacila izvan stroja te je vodstvo La Lige dozvolilo Olmovu registraciju za Barcelonu.

Olmo je nakon sjajnih nastupa u dresu Španjolske na Europskom prvenstvu zaradio interes europskih velikana. Najkonkretnija je bila Barcelona koja ga je za 55 milijuna eura dovela u svoje redove. Ipak, zbog pravila financijskih pravila La Lige ga nisu smjeli registrirati pa je Olmo propustio dva uvodna kola.

U idućem kolu Barcelona na domaćem terenu dočekuje Real Valladolid. Rayo će u goste u Kataloniju, ali ne kod Barcelone, već kod Espanyola.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano