Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Darwin Núñez se tukao i pokušao stolicom pogoditi navijače Kolumbije

Sinoć su drugo polufinale Copa Américe odigrali Urugvaj i Kolumbija, a Kolumbijci su s minimalnih 1:0 pobijedili i plasirali se u finale natjecanja. Kako to i priliči utakmici dvaju južnoameričkih ekipa, na terenu je bilo vatreno, no emocije su se prelile i u period nakon završetka iste.

Osiguranje utakmice u američkoj Charlotti evidentno je bilo katastrofalno organizirano. Navijači Kolumbije i Urugvaja sukobili su se po završetku utakmice, a igrači su se u sve uključili jer je najveći dio kaosa nastao na tribini gdje su bile smještene njihove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpoolov as Darwin Núñez popeo se tako sâm na tribinu i uletio među kolumbijske navijače te šakama počeo krčiti put kroz iste kako bi došao do svoje obitelji, a ubrzo su mu se pridružili i suigrači. Potom se vratio na teren, ali je tada uzeo i jednu stolicu i pokušao gađati kolumbijske navijače. U zadnji čas (konačno!) je reagirao jedan od zaštitara i uspio Darwinu istrgnuti stolicu kojom bi zasigurno pogodio nekog od navijača i ozbiljno ga ozlijedio. Skočili su tada i kolumbijski igrači na Darwina pa je i na terenu uslijedilo međusobno koškanje.

Ostaje za vidjeti koje će biti posljedice ovih događaja kojima je očito kumovala katastrofalna organizacija domaćina, te hoće li igrači dočekati kazne. Sve video sadržaje ovih događaja možete pogledati u nastavku teksta.

Komentari

Povezano