Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Derrick Lewis podebljao nokauterski rekord pa napravio – show

Sinoć je u St. Louisu održana UFC Fight Night prireba koju je predvodio teškaški obračun 12. i 15 izazivača u najtežoh UFC kategoriji. Legendarni Derrick Lewis se borio protiv Brazilca Rodriga Nascimenta te je u trećoj rundi izborio pobjedu.

Lewis je iznenadio publiku tako što je na početku borbe inicirao borbu na parteru te je pokazao nekoliko impresivnih judo bacanja, ali na kraju je u trećoj rundi pokazao po čemu je postao poznat te nokautom završio Nascimenta i tako podebljao svoj rekord kao UFC teškaš s najviše pobjeda nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku atraktivnog nokauta pogledajte OVDJE, ali još veći show je uslijedio nakon nokauta. Naime, Lewisov “trademark” je posljednjih godina da nakon pobjede skine svoje borilačke hlače, a to je napravio i sinoć na oduševljenej publike. Također je sa svojim hlačama počeo hladiti nokautiranog Brazilca što je publiku u dvorani potaknulo na dodatno oduševljenje.

Međutim, Lewisom show tu nije završio. Nakon toga je svoje hlače bacio u publiku, a isto je i napravio sa svojim suspenzorom za testise. Da stvar bude luđa, Lewis je na kraju skinuo i svoje donje rublje kako bi pokazao stražnjicu rasprodanoj dvorani.

Nakon ovakvog show programa je ostalo odraditi i intervju u oktagonu, a Lewis je i tu zablistao. Uz standaran broj psovki, Amerikanac je bivšem UFC prvaku i sadašnjem komentatoru Michaelu Bispingu rekao da ga je prije nekoliko godina obećao počastiti pićem te da obećanje mora ispuniti večeras. Bisping se složio te obećao da će nakon završetka priredbe počastiti “Crnu zvijer”.

Komentari

Povezano