Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Dominik Livaković skrivio kazneni udarac u kiksu Fenerbahcea

Tursko prvenstvo bliži se kraju, a sve je izglednije kako će Galatasaray obraniti naslov prvaka. Naime, na teškom gostovanju kod Sivasspora, Fenerbahce je remizirao rezultatom 2:2 te vjerojatno okončao trku s najljućim rivalom za naslov prvaka.

Poveli su gosti na samom kraju prvog poluvremena. Bivši igrač Manchester Uniteda, Fred, vrhunski je pogodio izvana za 0:1 na semaforu. Bio je to treći ovosezonski pogodak za Brazilca, a ujedno ima i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin izjednačava u 58. minuti susreta. Napadač Fode Koita odigrao je dupli pas s Muratom Palulijem te se sjurio prema gostujućim vratima. Braniči Fenera nisu ga mogli zaustaviti, a Gvinejac je kroz noge Dominika Livakovića pogodio za 1:1.

Fenerbahce je ponovno poveo u 80. minuti susreta. Irfan Kahveci svojim 11. pogotkom u sezoni donio je, barem se tako činilo, velika tri boda na azijsku stranu Istanbula. No, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Sivasspor je izjednačio. Rey Manaj sigurno je realizirao kazneni udarac, kojeg je prethodno skrivio Livaković. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Ipak, nije to bilo sve od ovog susreta. Gosti su pogodili za 2:3 u 90+8′, ali zbog zaleđa pogodak Serdara Dursuna nije vrijedio. “Žuti kanarinci” tako su prosuli velika dva boda, a do kraja prvenstva ostalo je samo pet kola. Galatasaray ima četiri boda više i vrlo lako je moguće da do titule dođu u pretposljednjem 37.kolu. Upravo tada dočekat će Fenerbahce.

Dominik Livaković skupio je dvije obrane te skrivio kazneni udarac na vratima gostiju, dok je Mijo Caktaš kod domaćina na teren ušao u 73. minuti susreta.

Komentari

Povezano