Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Dortmund teško stradao u Stuttgartu

Raspoloženi su bili strijelci, a nešto manje obrane u 4. kolu njemačke Bundeslige! Pogotovo je to bilo istaknuto u nedjelju, kada smo prvo gledali golijadu u Leverkusenu, a potom se prošlogodišnji viceprvak Stuttgart raspucao protiv Borussije Dortmund.

Dobru je utakmicu odradio i Maximilian Mittelstädt koji je u prvom poluvremenu upisao dvije asistencije. Prva je “pala” već u 4. minuti kada je poslužuo Deniza Undava, da bi u 21. Ermedin Demirović udvostručio vodstvo Švaba kada je glavom u mrežu proslijedio ubačaj s lijeve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Enzo Millot u 62. minuti je ostao potpuno sam i iz blizne postavio 3:0 čime je odlučio sudbinu gostiju koji u 75. minuti zabijaju utješni pogodak preko donedavnog igrača Stuttgarta Serhoua Guirassyja. Zanimljivo kako su gosti do tog gola stigli nakon kontranapada kojeg je Gvinejac klinički završio.

Samo pet minuta kasnije El Bilal Touré domaćina vraća na “plus tri” svojim prvim pogotkom za Stuttgart, da bi konačnih 5:1 postavio Undav svojim drugim pogotkom, uz drugu asistenciju sjajnog Millota koji se naročito istaknuo sjajnom minijaturom prije pogotka za 4:1.

BVB-u je ovo prvi poraz sezone, a podsjećamo kako ih u sklopu Lige prvaka čeka i gostovanje na Maksimiru protiv Dinama. Ta utakmica je na rasporedu 27. studenog, a Žuto-crni dotad moraju odigrati još 11 utakmica.

Pogotke s utakmice možete pogledati na sljedećem linku.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano