Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Fenerbahçe do pobjede, Livaković obranio jedanaesterac Ivanoviću

Nakon što su jučer odigrane prve utakmice nove sezone Europske lige, večeras je u ranijem terminu nastavljeno prvo kolo drugog ranga europskog klupskog nogometa.

Fenerbahçe je u Istanbulu ugostilo Union Saint-Gilloise i, poslije poraza od Galatasarayja u turskom prvenstvu, vratilo se na pobjedničke staze slavljem nad belgijskom momčadi s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su poveli u 26. minuti preko Caglara Söyüncüa koji se po ubačaju iz kuta najbolje snašao u protivničkom šesnaestercu i sjajno zabio. Iako su Turci dominirali posjedom tijekom utakmice, gostujuća je ekipa stvorila više šansi prema golu Dominika Livakovića, no bez učinka. Svojevrsnu kaznu za promašaje, Fenerbahçe je naplatilo u 82. minuti kada je autogolom Christiana Burgessa, pokazat će se, riješeno pitanje pobjednika.

U ludoj završnici, Belgijanci su ipak uspjeli smanjiti zaostatak za domaćinima. U trećoj minuti sudačke nadoknade sudac je dosudio kazneni udarac za goste kojeg je donedavnom igraču Rijeke Franji Ivanoviću obranio Livaković. Međutim, već je u sljedećoj akciji počasni pogodak Unionu osigurao Ross Sykes.

OBRANJENI KAZNENI UDARAC POGLEDAJTE OVDJE

U drugom ogledu, Rangers je s 2:0 slavio kod Malmöa pogocima Nedima Bajramia i Rossa McCauslanda.

Komentari

Povezano