Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Francuska svladala Argentinu u četvrtfinalu OI, a onda je uslijedio sukob na terenu

Francuska je u četvrtfinalu nogometnog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu pobijedila Argentinu 1:0. Jedini pogodak na susretu i postigao je Jean-Philippe Mateta već u petoj minuti susreta, do kraja utakmice Argentina je pritisnula, imala daleko veći posjed lopte, ali na kraju nije uspjela izjednačiti.

U samoj završnici Francuzi su postigli i drugi gol koji je postigao Michael Olise, ali je isti poništen zbog prekršaja u napadu. Momčad Thierryja Henryja tako je ostala neporažena na ovom turniru, a do sada su upisali četiri pobjede bez primljenog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ono što je posebno privuklo pažnju gledatelja su događanja nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Situacija na terenu je eskalirala kada su francuski igrači odlučili proslaviti pobjedu ispred argentinskih navijača što je dovelo do tenzija i na kraju sukoba između dviju momčadi.

Francuska će u polufinalu igrati protiv Egipta koji je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladao Paragvaj nakon što je susret završio 1:1. Ranije su svoj plasman u polufinale izborili Španjolska i Maroko, a oba susreta na rasporedu su 5. kolovoza.

Komentari

Povezano