Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Francuska u posljednjoj sekundi osvojila bod protiv Egipta

Nastavio se katastrofalan nastup francuske rukometne reprezentacije na Olimpijskim igrama. Poslije poraza od Danske i Norveške u prva dva kola, danas su golom Ludovica Fabregasa u posljednjoj sekundi remizirali protiv Egipta rezultatom s 26:26.

Izuzev početnog vodstva Francuza od 4:2 i 5:3, Egipćani su vodili tijekom gotovo cijelog susreta. Nakon neriješenih 10:10, Egipćani su prvi dio okončali serijom od 5-1 te su na poluvrijeme otišli s vodstvom od 15:11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipćani su početkom drugog dijela imali vodstvo od 18:13, međutim Francuzi prave seriju od 6-1 i izjednačavaju rezultat na 19:19. Uslijedila je napeta završnica u kojoj su Egipćani imali prednost od dva gola razlike (26:24), a onda najprije Dika Mem zabija za prilazak na -1, dok na drugoj strani Egipat ne uspijeva zabiti gol za pobjedu.

Francuskoj je ostalo osam sekundi do kraja utakmice za napad za izjednačenje, a tada Ludovic Fabregas zabija s crte za 26:26 i prvi bod Francuske na ovom turniru. Upravo je on bio najbolji strijelac ekipe s pet pogodaka, dok je na drugoj strani Omar Yahia zabio osam.

Trenutno vodeća reprezentacija skupine B je Norveška sa šest bodova, dok je Danska druga s četiri uz utakmicu manje koju će večeras odigrati protiv Argentine. Egipat je treći s tri, a Francuska peta s jednim bodom.

Komentari

Povezano