Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Futsal Dinamo izbacio Pulu te izborio drugo uzastopno finale

U četvrtoj polufinalnoj utakmici HMNL-a, Futsal Dinamo pobjedio je Futsal Pulu rezultatom 4:2 nakon produžetaka. Trećom pobjedom u seriji, Dinamo je osigurao svoje drugo uzastopno finale u kojemu ga očekuje Olmissum.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale te se na odmor otišlo s rezultatom 0:0. Poprilično zatvorena utakmica, potpuno se otvorila od 26. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fustal Pula povela je preko Daniela Moravca koji je nakon izvedenog kornera snažno pogodio pod gredu Dinamovog gola, a ‘Plavi’ su u prvom napadu nakon toga došli do poravnanja kada se Filip Novak sjajnom minijaturom riješio čuvara te potom lagano matirao vratara gostiju.

U 35. minuti Futsal Pula ponovno je došla do prednosti kada je Manolo Bilić sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Niti ova prednost nije bila dugog vijeka jer je Dinamo izjednačio iz deseterca samo minutu kasnije preko Tihomira Novaka.

Minutu prije kraja drugog produžetka, Dinamo je riješio utakmicu. Iz novog deseterca ponovno je bio precizan Novak. Gosti su sve karte bacili u napad, a posljednji udarac zadao im je Ante Piplica pogotkom sa svoga gola.

Komentari

Povezano