Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Gate 13 skandirao Hezonji, a on odveo Real do trijumfa protiv Panathinaikosa

Nakon što su u utorak sa 77:71 svladali Olympiacos u Pireju, košarkaši Real Madrida su samo dva dana kasnije u Ateni svladali njihove vječite rivale, momčad Panathinaikosa.

Aktualni europski prvaci su u krcatoj OAKA Areni slavili s 90:78, a do trijumfa ih je predvodio Mario Hezonja. Hrvatski reprezentativac je dvoboj okončao kao najbolji strijelac Reala s 19 postignutih poena te kao MVP susreta s valorizacijom od 23 indeksna boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčanin je 19 poena postigao na sjajnih 64% šuta iz igre (7/11) što je samo nastavak njegove efikasne igre u Euroligi ove sezone. Tom učinku je pridodao i čak četiri ukradene lopte te dvije asistencije i jedan skok. Svih 19 poena možete pogledati OVDJE.

Mario trenutno za nešto manje od 19 minuta na parketu prosječno bilježi 11.6 poena i 4.1 skok uz 50/40/90 prosjeke. Dakle, 52% iz igre, 43% za tri poena te 90% s crte slobodnih bacanja. Mario je uhvatio popriličnu konstantnost pa je tako u sedam u posljednjih osam utakmica u svim natjecanjima bio dvoznamenkast, dok je u četiri od posljednjih pet utakmica Eurolige bio među dva najbolja klupska strijelca.

Susret je obilježio njegov povratak u OAKA Arenu gdje je uvijek rado viđen gost s obzirom na uzajamnu ljubav između njega i navijačke skupine Gate 13. Oni su ga sinoć dočekali pljeskom na zagrijavanju te su ga na identičan i pozdravili po završetku utakmice. Kako je to izgledalo, možete vidjeti OVDJE.

Komentari

Povezano