Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Gattuso ukrao show: Poručio Krovinoviću da “požuri i od*ebe”

Hajduk je danas održao konferenciju za medije ususret prvoj utakmici protiv Ružomberoka protiv kojeg će “Bili” tražiti prolaz u playoff UEFA Konferencijske lige. Na konferenciji su bili veznjak Filip Krovinović i trener Gennaro Gattuso koji je opet bio u elementu.

Odmah na početku je Gattuso nasmijao prisutne rekavši Krovinoviću u šaljivom tonu na engleskom jeziku: “Nemoj previše pričati, pričaj brzo i odjebi (speak quickly and fuck off)”. Krovinoviću je prvo postavljeno pitanje hoće li on igrati u prvom sastavu kad je već prisutan na presici, a on je odgovorio: “Kako odgovoriti na ovo pitanje? Ne mora značiti, nećemo odavati momčad. Svi smo spremni i svi smo na raspolaganju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šaljivu situaciju je objavio i Hajduk na društvenim mrežama te je možete pogledati ispod:

Gattuso je na presici prokomentirao i protivnika iz Slovačke protiv kojeg Hajduk igra u gostima u četvrtak od 18:30:

“Tjedan dana ih već analiziramo. Nisu problem duge lopte same po sebi, nego duge lopte s presingom. Napadaju s pet igrača, jako su agresivni. Očekuje nas teška i neugodna utakmica. Vidjeli ste AEK, izgubio je jučer, ne postoje lake utakmice. I male ekipe danas dobro treniraju i svakome mogu zapapriti. Mi smo na papiru bolji, ali to ništa ne znači ako to ne pokažemo.”

Gennaro Gattuso
Komentari

Povezano