Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Gubili 3:1 u 82. minuti, stigli do pobjede neviđenim golom s centra u 99. minuti

Apsolutno nevjerojatnu utakmicu imali su prilike vidjeti gledatelji u popularnom američkom “Vjetrovitom gradu” Chicagu.

Domaći Chicago Fire dočekao je suparnike s druge strane granice, Montreal FC u četvrtoj ovosezonskoj utakmici MLS-a. U ludoj utakmici gosti su stigli do 2:0 iz dva kaznena udarca koja je realizirao Matias Cóccaro u 7. i 12. minuti, da bi na 2:1 u 8. minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena smanjio Maren Haile-Selassie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat se tijekom drugog poluvremena nije mijenjao sve do 70. minute kad je Dominik Yankov zabio za, činilo se u tom trenu, nedostižnih 3:1 za gostujuću ekipu.

Ipak, nepromišljen potez gostujućeg igrača Raheema Edwardsa zbog lakta u glavu protivnika u vlastitom šesnaestercu stajao je Montreal isključenja i smanjenja rezultata na 3:2 iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Brian Gutierrez.

Značilo je to da Chicago Fire kreće po sve ili ništa, a sudačka nadoknada od 9 minuta dala im je dovoljno vremena za ludi preokret. Prvo je u 95. minuti Hugo Cuypers nakon jednog od bezbroj ubačaja u šesnaesterac zabio gol za 3:3, a onda je u 99. minuti stigao najčudesniji trenutak vjetrovitog poslijepodneva na obalama jezera Michigan.

Chicago je na brzinu izveo jedan prekid u vlastitoj polovici i uputio još jedan očajnički pokušaj duge lopte u šesnaesterac Montreala. Veznjak Kellyn Acosta vjerojatno je loptu namjeravao poslati na nekog od svojih napadača, no ona je nošena vjetrom u nevjerojatnom luku letjela zrakom i prevarila vratara Montreala, za potpuni preokret i konačnih 4:3.

Sažetak utakmice i sve golove možete pogledati na nižem linku.

Komentari

Povezano