Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Hezonja briljantan u novoj pobjedi Reala

Nakon što su prošlog vikenda u okviru 10. kola ACB lige doživjeli prvi ovosezonski poraz u svim natjecanjima tako što ih je svladala Unicaja i to u njihovom domu, košarkaši Real Madrida su se vratili pobjedama u Euroligi. ”Kraljevi” su s lakoćom svladali Albu Berlin rezultatom 99:75 i tako ostali na maksimalnom učinku (9-0).

Ovog puta ih je do pobjede predvodio fantastični Mario Hezonja koji je ostvario najbolji učinak ove sezone. Hrvatski reprezentativac je za 23 minute na parketu ubacio 26 poena na izrazito efikasnih 77% šuta iz igre (5/7 za dva poena i 5/6 za tri poena). Tom učinku je dodao i četiri skoka, dvije ukradene lopte te jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčanin je posebno efikasan bio u prvom i posljednjem kvartalu. Susret je otvorio s dvije pogođene trice u uvodnoj minuti i pol te je prvu dionicu okončao s 11 poena, dok je u četvrtoj ubacio još 9. Sve njegove poene možete pogledati OVDJE.

Uz Hezonju, dvoznamenkasti su još bili i Džanan Musa te Walter Tavares s po 11 poena. Također treba istaknuti i učinak razigravača momčadi Facunda Campazza i Sergia Rodrigueza koji su kombinirano imali 23 asistencije – Argentinac 13, Španjolac 10.

Hezonja ove sezone u Euroligi prosječno bilježi 10.6 poena i 3.8 skokova za 17 minuta na parketu na 55% šuta iz igre, 47% šuta za tri poena i 100% s crte slobodnih bacanja.

Komentari

Povezano